6984261324 Ομορφοχώρι, Λάρισα alexcar.service@hotmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Spilios Garage Service | Συνεργείο Παντός Τύπου Αυτοκινήτων Λάρισα


Το συνεργείο αυτοκινήτων “Spilios Garage Service” το οποίο βρίσκεται στο Ομορφοχώρι Λαρίσης, είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία και μπορεί να αναλάβει μια σειρά εργασιών που αφορούν την επισκευή, την συντήρηση και την βελτίωση παντός τύπου αυτοκινήτων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο πάντα να δώσει τις σωστές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας αλλά και για να συμβουλεύσει για την σωστή συντήρηση του, με σκοπό πάντα την ασφάλειά σας και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεση & σωστή εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου.
 
 
 
 
 
 
 
 

Service Αυτοκινήτων

Ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή κάθε αυτοκινήτου, μπορούμε να αναλάβουμε το τακτικό ή και έκτακτο service κάθε είδους αυτοκινήτου.
 

Βελτιώσεις Αυτοκινήτων

Χάρη στην εμπειρία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε βελτίωση εγκεφάλων, αναβαθμίσεις κινητήρων με πρόγραμμα, αύξηση ιπποδύναμης, αύξηση ροπής και άλλες βελτιώσεις στο αυτοκίνητό σας.
 

Μετατροπές Αυτοκινήτων

Μπορούμε να αναλάβουμε εσωτερικές και εξωτερικές μετατροπές σε κάθε είδους αυτοκίνητο, πάντα με κριτήριο την οδική σας ασφάλεια και την ποιοτική εργασία.
 

Επισκευές Μηχανών & Σασμάν

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας επισκευές, ανακατασκευές ή τοποθετήσεις χειροκίνητου ή αυτόματου σασμάν, καθώς και επισκευές μηχανών σε παντός τύπου αυτοκίνητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταλλακτικά

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ 

άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητο σας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, με πλήρη και υπεύθυνο έλεγχο, μέχρι και την πιο δύσκολη αποκατάσταση μίας βλάβης.

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την έγκαιρη παράδοση του αυτοκινήτου σας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.
 
  Στο συνεργείο μας θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, με ευγενικό και πάντα διαθέσιμο για την άμεση εξυπηρέτηση σας προσωπικό. Επιδίωξή μας είναι οι σχέσεις με τους πελάτες μας να είναι σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας. Για αυτό σεβόμαστε απόλυτα το χρόνο τους, τα χρήματα αλλά και την ανάγκη τους να νιώθουν ασφαλείς με το αυτοκίνητό τους.

Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στο Ομορφοχώρι Λαρίσης για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ