6984261324 Ομορφοχώρι, Λάρισα alexcar.service@hotmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
Spilios Garage Service
Συνεργείο Παντός Τύπου Αυτοκινήτων Λάρισα


Το συνεργείο αυτοκινήτων “Spilios Garage Service” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ομορφοχώρι, είναι κοντά σας καθημερινά, φροντίζοντας για την σωστή επισκευή, συντήρηση και βελτίωση παντός τύπου αυτοκινήτων.

Αποτελεί ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, που έχει δημιουργηθεί εδώ και 5 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση. Είναι στελεχωμένο από έμπειρο προσωπικό, με χρόνια παρουσία στο χώρο και διαρκείς επιμόρφωση σε ότι έχει να κάνει με τα αυτοκίνητα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
εξειδικεύεται σε αυτοκίνητα audi, volkswagen, skoda, seat, opel, hyundai και fiat, ωστόσο χάρη στις γνώσεις και εμπειρία μας των στελεχών του, μπορεί να αναλάβει κάθε σχετική εργασία σε οποιαδήποτε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

μπορούμε να αναλάβουμε το service αυτοκινήτων, μετατροπές, βελτιώσεις καθώς και επισκευές μηχανών και σασμάν. Παράλληλα, στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει το αυτοκίνητό σας, να εντοπίσει οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιαστεί αλλά και να προχωρήσει στις αντίστοιχες εργασίες προκειμένου να μπορείτε να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια.
 

ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
& ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι τόσο η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών όσο και ο διαρκής εκσυγχρονισμός του συνεργείου μας, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει με σύγχρονες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας.  
   
Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στο Ομορφοχώρι Λαρίσης για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 
  ΤΗΛ: 6984261324
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ